Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle baplar pert görmez.

Mono blok beden kuruluşsı dizi sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi yangın kapısı kabil.

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından örgülmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hamiş: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Başkaca, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla temaslı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı soğuk sıcak yangın contası.

Report this wiki page